lauantai 17. syyskuuta 2011

- hei ota minut kiinni

Heippa vaan täält sängyn pohjalt 8) Mulla on ihan karseen tylsää nii ajattelin kirjotella nyt jos jopa tulis jotai järkevääki kirjotettavaa :D Kaikki tuntuu oleva Jyväskylässä, mäki niin haluaisin.. :( Tarviisin nimittäi pikkuhiljaa uusia neuleita ja lämpösempiä vaatteita.. Conssitki ois aika lailla mielee. Pinkit, paksupohjaset. Tai sit uggit, feikit ofc :D Ihanan lämpimät talvella.. Pidennyksiäki oottelen iha innoissani, ku noi vanhat pidennykset tulee just ja just johonki pari senttii olkapäiden alle :D Plus muutenki ihan karheet.

Rakastan kyl näit vklp niin paljon, ku voi nukkuu univelat pois! Mä tuun syksyl ainaki iha sairaan väsyneeks.. Vaikka nukkusin yöllä 8 tuntiiki, ni teen silti aamulla henkistä kuolemaa.. 
Ajattelin jos tekisin tänään vähä kasvojenhoito juttuja Ku kouluaamusin en ihan jaksa pestä naamaani tököteillä sun muuta, ni viikonloppusin puhistelen sit enemmä. Mutta joo, mulla on tässä kolme leffaa lataamassa, "Perheen jalokivi" , "Aivan liian hotti" ja " It's a boy girl thing" eli alan nyt katteleen niitä sitte :) 

♥essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti