keskiviikko 28. syyskuuta 2011

-en keksi otsikkoa

Moikka moi! Mulla ei nyt valitettavasti taaskaa oo kuvia, mut ajattelin tulla kirjotteleen vähän. 
Tänää ei ollu mitenkää kovin erityistä koulussa, muut tilas pizzaa ja oon onneks niin bro et just tänää jätin lompakon kotii.. Ajattelin nyt sit ottaa pidennykset pois koska mulla oikeesti menee hermo näihin.
Ku nää on niin harvan näköset! Ää! Yritin jo äsken kynsilakanpoisto aineella, mut ei siitä oikee tullu mitää.. Jote nyt vois kokeilla et sulatan sen sinetti osan ja vedän ne pois. Sit loput smägmät yrittäsin putsata kynsilakalla. Wish me luck.. :/ En kyl enää koskaa hanki mitää sinettipidennyksiä, joululahjaks ehkä ne clip on pidennykset, ehkä. Ku joillaki ne on aiheuttanu kuulema kaljuja kohtia päähän? :o

-essi

4 kommenttia:

  1. "Ku joillaki ne on aiheuttanu kuulema kaljuja kohtia päähän? :o"

    Kellä tai mistä sellasta arvelet? D:

    VastaaPoista
  2. Emilia: aika monista keskusteluista on tullu luettua, ku sehä aiheutuu siitä jos sitä tukkaa missä se pidennys on kiinni nii kiskotaa hirveesti et tukkaa lähtee. ja siin metalliosassa klipsipidennyksissä on kuulema sitä ainetta joka kaljuunnuttaa, mut tosta viimesestä "tiedosta" en oo iha varma kuitenkaa. sen verran epäluotettavalta henkilöltä kuullu :D

    VastaaPoista
  3. ei mulla ainakaa sillo joskus ku oli klipsit ni kaljuuntunu:D tietty vrm riippuu miten kauan niitä käyttää... ite käytin jotai puol vuotta eikä kaljuuntunu:) on ne ainaki paremmat ku sinetit!

    VastaaPoista
  4. Essi: nii seki varmasti vaikuttaa! ne joille oli tullu tota kaljuuntumista, nii olivat käyttäneet jotai vuoden ja ylikin niitä. uskon et enite vaikuttaa se jos niitä pidennyksiä kiskoo joka suuntaa nii se repii omaa tukkaa.. :( itekki suosin paljon enemmän klipsejä ku sinettejä.

    VastaaPoista