keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

3.4

Heipsan. Hyvä aamu, sit paskat pari tuntii, hyvä loppupäivä.
Eli aamulla tepsuttelin asemalle normaalisti, kävin ostamassa batteryn  ja odottelin siellä jo Amandaa, mut eikös tullu sitte edellämainitulta viesti että bussit on lakossa ja joutuu kävelemään asemalle. Lähin kävelee vastaan kyseistä henkilöä ja kohdattuamme palloiltiin nopeesti asemalle. Ehdittiin junaankin. Kaiken keskellä olinkin vetässyt jo aikasemmin ostetun batteryn, mutta onneks Ville oli ostanu mulle edellisenä iltana täks aamuks lisää batteryy!!1 Jiihaaa!

Koulussa tehtiin pohjatyöt kahteen päähän, rullauksia. Ai vittu mä vihaan niitä. Siis kampauksen alle tulevia rullauksia. Oli aivan millin päässä, etten ois alkanut itkemään. Ongelma on nimenomaan siinä, kun oon niin perkuleen hidas laittamaan niitä, jos oikeesti aina hienosti oikasen jokaisenkin latvan, joka siellä rullan sisällä on mennyt ei niin kivaan -asentoon, mikä näkyisi kampauksessa typerän näkösenä. Ja tässä en siis käsittele permanenttirullauksia, ne on oikeesti ihan mukavia. Huomenna sit kampaukset niiden pohjatöiden päälle. Yks banaaninuttura ja toinen kampaus on sit ite keksimä.

Koulusta päästiin taas etuajassa semmosen mukavan tunnin verran, kävin saattamassa kanssakulkijani Sannan ärrälle, jutskattii hetki, ja lähdin käveleen himaa.
Ajan kuluks lauloin pikkase singstarii ja vetäsin maitorahkaa marjasekotuksen kera!


 Maitorahkaa ja marjoi!!!! NAM ps. tää on tämmönen "ateriani on aina täydellisen näkönen", mutta oikeesti aina kaadan sit vielä puolet pussista niitä marjoja lautaselle ja sotken kaiken sekaisin :D:DD 

Sit ahuh69 niinkin ihania naamakuvia! 



Jotenki aivan saatananmoinen tyytymättömyys itteeni. Joojoo, "tee jotain sit sille", mut minkä sille voi, miltä naamasta näyttää? 
Syöminenkin tuntuu siltä, et vaik syön sen 2000kcal/päivä, yleensä vielä ali sen, nii silti paisun vaa entistä enemmän. Vittu.

4 kommenttia:

  1. ootpas nätti :) ihanan punanen tukka sulla ♥

    VastaaPoista
  2. juotsä tarpeeks vettä? :-) yritä tähtää 1500kcal päivässä koska toi 2000kcal on kumminki aikamoinen määrä ruokaa! paljon protskuu ja hitaita hiilareita ni hyvä tulee + lenkille! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jostai mä luin et 2000kacl on se normimäärä naiselle, mutta must tuntuu et mulle se taitaa olla liikaa ku en oo mikää pisin ihminenkään. :)
      Ja lenkkeilemässä käyn, mut ei oo tullu vähään aikaan taas hölkättyä, ehkä pitäs uudestaa alottaa :D
      Ja vesi on päässy ajan myötä unohtumaan. :(
      Kiitos paljon neuvoista :)

      Poista