lauantai 30. heinäkuuta 2011

- kaikki on saatava

Moikkamoi, eli siis eilen ois ollu tarkotus mennä ostamaan se Samsungin kannettava, kyyti lähti klo.8:00, enkä siis voinu soittaa ekana sinne giganttii et onko siellä ees niitä. Arvatkaa oliko siel Pieksämäen hyvinvarustetussa gigantissa.. No ei. Eli tänää siis tilataan se äitinkaa :) hihii, mun pinkki unelma ♥ Lohdutuspalkinnoks tuli sit saatua: 


Siinä oli pienet lohdutuspalkinnot.. Kyllä kelpaa 8) Varsinki toi syväpuhdistava turvenaamio♥ suosittelen kyl lämpimästi :-----)
Mut joo hei, ei mulla oikee muuta :) 

See ya ! 

♥essi

5 kommenttia:

  1. mitessusta noi lissu on kesän aikaa tullu ;o varsinki ko yleesä kesällä meikataa vähemmä tms. ja sinä laitat tuplasti enemmä :o

    VastaaPoista
  2. A: älä muuta sano :o
    ps. ei se laissa lue että kesällä pitää meikata vähemmän ;) vai lukeeko ? :o

    VastaaPoista
  3. älä vastaa anonyymeille noin idiootisti vaan pitäis ottaa rakentavana tuo kommentti :) kieltämättä aika paljon meikkiä, naama menee vaan huonoon kuntoon kesällä kun se on tukittu kaikenlaisilla sörsseleillä :D

    VastaaPoista
  4. A: hmm-m, en kyl rupee säätelemään meikin käyttööni anonyymien takia :-D eiköhän se oo jokaisen oma asia miten meikkaa, vai?

    VastaaPoista
  5. Ja vielä semmone lisäys tohon äsköseen, et esim mun meikkivoiteen käyttö ei oo lisääntynyt kesän aikana yhtään sen enempää mitä se oli vaikka talvella, silmämeikkii on vaa tullu käytettyä enemmän. 8)että ei iho tässä ainakaa oo vielä menny 'sörsseleistä' pilalle. :)

    VastaaPoista