maanantai 6. kesäkuuta 2011

- en vaihtais päivääkään

Heips! Lauantaista sen verran, et no joo oliha se koulujen loppu rannalla ku et oisin ollu vaa himassa.
Sieltä ei oo nyt oikee kuvia, ku melkee kaikki on heilahtaneita yms.. Sunnuntaina kävin heittää talviturkin hyrr! :D Kylmää oli :-( Otin vähä aurinkookin, ja mietin et en mä rusketu kummiskaa joten lätkäsin eilen Doven itseruskettavaa itteeni ja oon kyl tosissaa aika ruskee nyt :-D Huomenna vois pistää kuvia :) 
Ja eilen tuli selvitettyy juttuja ja voisin oikeesti hyppii vaik seinille ja juosta maailman ympäri 8) Sairaan onnellinen fiilis! Huolimatta siitä jopa että mua odottaa pihalla kaikkee työtä mitä pitäs tehdä. Ja huomenna lähen ehkä vantaalle Villen luo :) ♥ Ennen sitä odottais taaas, mutta viimesen kerran hammaslääkäri! Jesjesjes, sit ei pitkään aikaa enää sitä poraamista ym :) Ei oikee pelotakkaa, voin kertoo et tossa ollaan jo sen verran vanhoja tekijöitä et ei toi paikkaaminen tunnu enää missään.. :-D 
Kello 12 ois se tosiaa.. Eli lähen varmaa johonki about kahen junaan et ehtii käydä viel helposti kaupas ennen sitä ja tollei ostamas lukemista ja eväät :)  Ja ois melkee viikon päästä se riparileirikin.. Huoh! Ei jaksais mennä mut sit taas tavallaan jaksan koska kaikki sanoo aina et siel on kivaa jeesustelusta huolimatta.

Hei tuli mielee täs et voisin pistää "vanhoja" kuvia. Eli kesältä, talvelta yms kuvia. 















Ikävä tota tukka esim alimmaises kuvas ku on niin pitkän näköne! Mut onneks nyt on pidennykset nii lohduttaa sentää vähä ;) 


Mutta joo, eipä mulla oikee muuta. :) 
Heippa! 


-essi


ps. saa kertoo postausideoita

2 kommenttia:

  1. Ui ettääää, saitte asiat jotenki sovittua ? Hei mahtavaa tytsy ! :) ♥ Tosi hyvä jos homma alkaa toimia. :)

    VastaaPoista