tiistai 14. toukokuuta 2013

14/5

Istun täs just väri päässä materialismionnellisuus -mittari pamahtaneena rikki. Ostin pitkästä aikaa vähä hiustenhoitotuotteita, mitkä tuli iha hyötykäyttöön mummin linna-shamppoon jälkeen. Tässä tuotteita mitkä ostin tänään prismasta (prismassa on muuten ihan  sikalaaja valikoima, rakastan! en oo käyny siel aikoihin. nyt kävin ku asun ihan lähellä sitä):
Nämä kaksi oikeanpuolimmaista pääsivät ensimmäistä kertaa kokeiluuni! Jänskättää ihan. Oon ennen käyttäny swartzkopfin gliss -hiusöljyä, mutta nyt halusin kokeilla uutta. Tässä muuten mielenkiintonen juttu, käykää lukemassa TÄSTÄ ja vilkaskaa myös tekstin kommentit. :) 
Koskee juurikin swartzkopfin gliss öljyä sekä meidänkin koulussa käytettyä BC miracle oilia. Munhan ei varmaa missää nimessä kuuluis linkittää hiusalan opiskelijana teille tämmösiä mutta näitä "onko markettien tuotteet yhtä hyviä kuin kampaamoiden" -spekulointeja on ollut paljon.
Itse haluan nyt puheenollen tuoda oman mielipiteeni esiin. 

Rakastan kampaamoiden tuotteita, niinkuin esim BC, osis jne. Mutta pakko sanoa että itse tykkään enemmän käyttää esimerkiksi kaupan shamppoita ja hoitoaineita enemmän, kuin esim BC:n. Kaupan tökötit vaan silikonipitoisuutensa vuoksi saavat mun hiukset näyttämään paremmalta ja tuntumaan silkkiseltä. Mutta ne taas jotka eivät pidä runsaasti silikonia sisältävistä tuotteista niin teille nämä tuotteet ovat taas varmasti todella hyviä. :)

 Tietenkin on BC:n joukossa aivan ihania tuotteita kuten Color Freeze mitä oon täälläkin esitelly. Ne vaan tuoksuu niin jumalaiselle. Mutta niin kauan ku mulla ei ole kunnon tuloja, en viitsi tuhlata rahoja kalliimpaan, kun voi saada suhteellisen hyvää halvemmallakin. Totta kai esim Swartzkopfilla on tuotteita mitä en saman veroisena voi kaupasta saada, esimerkiksi pari osiksen muotoilutuotetta kuten "soft 'n straight". 
Tällä en siis yllytä ketään "ostakaa kaikki marketista, kampaamotuotteet on huijausta", halusin vaan kertoa oman suhtautumiseni kampaamo -ja markettituotteisiin, eikä tämä teksti tarkoita sitä että kaikissa tuotteissa olisi näin, että esim kampaamoiden hoitoaineet sisältävät täysin samat ainesosat kuin markettien hoitoaineet. Muistakaa tarkkailla INCI-listoja ja vertailla niitä keskenään, saatatte säästää (varsinkin opiskelijat) suht pitkän pennin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti