lauantai 23. kesäkuuta 2012

Tuntuu niin nannalta♥ huomatkaa ihastuttava kaksarini.
6.7 alkaa meikäl työt tallilla, jee, saa vähä rahaa millä maksaa noit opiskelujuttui. Helvetti mikä lista ku sain sen kotii! Varmaa viis erilaista kampaa ja harjaa, työasu, hiuspää naiselle(30cm ja 45cm) sekä miehelle... No, mitäpä menin kiinnostumaa just siitä alasta :D haha. Ei muuta, tää oli vaa tämmöne ärsyttävän lyhyt postaus!

4 kommenttia:

  1. äää ! :o kamu on vissii vähä kärtsänny itteesä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vissii joo :D äiti vielä sano mulle et "mee essi pistään sitä rasvaa jos meinaat istuu siinä auringossa" ja meikä sanoo et "joo emmä pala enkä istu kumminkaa täs enää kauaa". :D hupsista keikkaa.

      Poista
  2. nojooo, mun pitää ostaa semmone työsalkku mikä maksaa 600e ja siinä on iha hitosti kaikkee! huhhuu..:D ja siihe lisäks työasu 100e, materiaalimaksu lukuvuodelta 50e plus kaikki kirjat... tulee kalliiks toi opiskelu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep.. toi hiuspää maksaa joku 400e.. :D:D ja kaikkee muuta mukavaa tohon päälle. Työasu sentää oli joku 60e. Kelaltakaa ei saa tukea iän takii, ihan outoo koska ekana vuonnaha sitä tukee toho opiskeluu eniten tarviis?! ku on just noi tarvikkeet ym.

      Poista