sunnuntai 3. helmikuuta 2013

3.2




Helouuu. Viikonloppu meni kivasti laiskotellessa ja äitin kaa höpötellessä. Katoin eilen myös dokumentin "Michael Jackson, the life of an icon" ja itkin n. 30 min loppudokkarin ajan. 
Katottii kans eile illal joku leffa mikä kerto 2027 luvusta ja aaaaaa et oli ahistava.. Kaikki kansat oli menny iha sekasin et esimerkiks Iso-Britannias oli Arabilaisii ja kaikki soti kaikkia vastaa.. Naisetkaa ei ollu tullu 18 vuoteen raskaaks varmaa niide ympäristömyrkkyjen vuoks mut siin sit oliki ideana et yks nainen sai lapsen ja se naine+lapsi piti saada turvaa.. Mut oikeesti aivan törkeen ahistava leffa siin mieles jos oikeesti joskus tulee olemaan tommost. No, kai sitä pitäs elää vaa päivä kerrallaa eikä miettii mitää tommosii. Tänää lähden 15.16 junalla ja nään Tarua jos neiti vaa saa kyydin asemalle. 
PS: Aloin elää terveellisemmin sydämen muljahteluiden ja tykytyksien vuoks, tietty syynä myös se lievä ylipaino ja ruokailutottumukset muutenki iha päi persettä. Voin kertoo et ku korvasin päivittäisen pepsi maxin tai mountaindewn juomisen Novelle Sinkki + E tai Mango Guavo juomil + jätin herkut pois (mut viikonloppuna sallin itelleni tyylii yhden suklaapatukan) nii olo on kahden viikon jälkeen jo aivan erilainen ja mikä helpottavinta= Sydämen muljahtelut ja tykytykset on jääny kokonaan pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti