keskiviikko 5. lokakuuta 2011

- laukun sisältö


Hellurei, tää oli yks toivepostaus jote ajattelin tylsyyttäni toteuttaa sen (+ku mulla ei oo nyt pelkästää 2002 koulukirjaa laukussa!).
Tosiaan toi mun laukku on öö, melkee kaks vuotta vanha ja se alkaa jo vähä näkyä siinä.. :DMut en koskaa tohdi ostaa laukkua enkä varsinkaa kovin kallista.. :/ Hyvin toi on kuitenki kestäny vaikka kaks vuotta on ollu melkee päivittäises käytös :) Ps. Micmacista!


Ja laukun sisältö.. Öö, lompakko, harja, huulirasva, dösälippu, meikkipussi ja tosiaan tyhjä cocacola pullo :-D Ei kyllä kuulu joka päiväiseen laukun sisältöö tää viimene :-D 
Ei mulla oo oikee mitää kertomista! Joskus on enemmä ja joskus vähemmän kampetta mukana, mut niinku näkyy mun laukus pyörii välil vähä turhia juttuja.. :D Mut voisin tehdä näitä laukkupostauksia useemminki, jos te siis arvon 23 lukijaa niin haluutte! :) Et oliko iha älyn tylsä vai haluutteko et tekisin näitä laukun sisältö -postauksia enemmä ? =) 

-essi


ps. videopostaus suunnitteilla!
 

2 kommenttia:

  1. jos eri sisältäjä ja eri laukkuja(esim et mitä mukana ku meet villelle, millannen laukku sinne, mitä koulus jne) nii useemmi vaa (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: hei jee, kiitti mielipiteestäs! :)

    VastaaPoista